Affligem

Dit licht amberkleurige bier heeft veel fruit, zoals banaan, abrikoos en perzik. De hop zorgt voor een mooie, genuanceerde bitterheid. Het flinke alcoholpercentage en het koolzuur maken dit bier helemaal af.

Brand Weiz

Deze bovengistende dorstlesser is gebrouwen met Saazerhop, zuiver mineraalwater en natuurlijk veel tarwemout. Heerlijk fris met een zachte afdronk met een oase van fruitige en lichtkruidige smaken.

Tripel Karmeliet

Tripel Karmeliet is een wereldberoemde Tripel gebrouwen van gerst, tarwe en haver volgens een recept uit 1679. Dit goudgele bier heeft een enorme fluffy schuimkraag en zit vol verfijnde fruitige aroma's.

Wieckse Witte

Wieckse Witte is een verfrissend witbier dat zijn oorsprong kent in Maastricht. Daar werd het jarenlang gebrouwen bij Stadsbrouwerij De Ridder. Tegenwoordig wordt het verfrissende witbier gebrouwen bij Heineken.

Bockbier

Heineken Tarwebok heeft een volle, zacht zoete smaak met een fris en pittig karakter. Dit is een herfstbok van lage gisting, met een alcoholpercentage van 6.5%. Heineken Tarwebok is een Herfstseizoensbier.

St. Louis Kriek

St.Louis Kriek is een bier van hoge gisting, met een alcoholpercentage van 4,5%. Dit bier heeft een zoet zure en fruitige smaak. Dit hebben wij standaard op fles, maar in de zomermaanden serveren wij dit bier ook van de tap.

Overige bieren van de kaart